Webshop

Ben je op zoek naar een leuk cadeau?
De webshop van IQ Creative biedt een breed scala producten aan zoals; dinnercards, kookboeken, cd’s en meer gerelateerde producten van onze restaurants. Kies een product naar wens, plaats de order en we doen ons best om het de zelfde dag nog te versturen.

Beleef de authentieke Mediterrane keuken bij Mazzo, geniet van delicatessen bij Envy en Wolf Atelier of ervaar de extravaganza van supperclub en supperclub cruise. Liefhebbers van stoere BBQ gerechten kunnen terecht bij Julius bar&grill, van spicy Asian streetfood bij Happyhappyjoyjoy East of West en voor een goed glas wijn en bites aan de Amsterdamse grachten is Vyne dé locatie bij uitstek. Wil je alleen een drankje doen? Bij proeflokaal HOPPA kan je terecht voor een Amsterdams speciaalbiertje met uitzicht op het Singel of geniet van mooie whiskey’s en cocktails in het huiselijke Apt.

Geef iemand een origineel cadeau met de IQ Creative Dinner Card!

Wil je je niet beperken tot één restaurant en laat je liever de keuze over aan degene aan wie je de Dinner Card geeft? De IQ Creative Dinner Card is geldig bij al onze restaurants! Hiermee kan hij of zij helemaal zelf bepalen bij welk IQ restaurant er gegeten wordt.

Bezoek de webshop op: store.iqcreative.nl