Op zondag 13 november brengen topchefs Jaimie van Heije, Syrco Bakker, Noah Thenu, Hans van Triest en initiatiefnemer Pascal Jalhay een hommage aan hun Indonesië tijdens een groots gastkokevent in supperclub. Ze serveren een speciaal voor deze avond ontwikkeld vijf-gangendiner. Hierin worden traditionele Indonesische gerechten op hedendaagse wijze bereid en geserveerd.

HET ETEN.
De vijf chefs – allen met Indonesische roots – Pascal Jalhay (voorheen Vermeer en La Rive), Jaimie van Heije (Restaurant Jaimie van Heije), Syrco Bakker (Pure C), Hans van Triest (Kasteel Kerkebosch) en Noah Thenu (supperclub) willen laten zien dat er veel meer is dan de overbekende rijsttafel, welke veelal een Nederlandse interpretatie van de Indonesische keuken is. Ze serveren deze avond een speciaal menu met traditionele Indonesische gerechten maar op moderne wijze gemaakt en geserveerd. ‘’De hedendaagse Indonesische keuken is hartstikke innovatief, super sexy en spannend.’’ aldus Pascal Jalhay.

DE WIJN.
Het uitgebreid vijf-gangendiner wordt gekenmerkt door spannende smaken, kleuren en een hoop creativiteit. Vinoloog én kok Allard Sieburgh (De Sawa) heeft daarom een bijzonder wijnarrangement samengesteld.

EXTRA PEDIS.
Supperclub zou supperclub niet zijn als er geen feestje van gemaakt zou worden. Daarom zijn de performances, live visuals en muziek deze avond extra pittig. Door de live visuals die 220 graden aan muur vullen waan je je even op de sawas, tussen een schaduwspel van wajangpoppen of ben je misschien wel toeschouwer van een groep pencak silat krijgers. Vast staat dat supperclub en de chefs er alles aan doen om de gasten een unieke ervaring te bieden waarin van alles kan gebeuren.

TRADITIE.
Het gastkok-event van supperclub is inmiddels een traditie. Want al in 2002 organiseerde supperclub haar eerste gastkokevent in samenwerking met Hans van Wolde van Beluga en Johnie en Thérèse Boer van De Librije. Sindsdien hebben o.a. Martin Berasategui, Jacques & Laurent Pourcel en Sergio Herman op stuk voor stuk zeer spraakmakende avonden gekookt.
5-gangen diner: € 75,-
5-gangen diner inclusief wijnarrangement: € 110,-

datum: zondag 13 november 2016
tijd: 19:00 – 23:00
tickets: zijn nu beschikbaar via onze webshop. klik hier

Gerelateerde berichten