November en december zijn waarschijnlijk wel de meest gezellige maanden om met vrienden of familie uit eten te gaan. Maar niet voor alle Amsterdamse families zijn deze maanden even makkelijk. Sommige families moeten vanwege financiële problemen hun huis verlaten of zijn recent dakloos geraakt. Om deze families te helpen zamelen we deze maanden geld in voor Streetsmart en vragen we onze gasten een bijdrage van 1 euro op de rekening. Deelnemende restaurants zijn Wolf Atelier, Happyhappyjoyjoy East en West, Envy, Supperclub, Mazzo en Julius bar&grill.

Streetsmart is een initiatief van Amsterdamse horeca-ondernemers. Internationaal heeft het project zijn succes inmiddels bewezen bij het ondersteunen van projecten voor daklozen, gezinnen die op straat komen te staan en mensen met psychische problemen. De opbrengst van de Steetsmart actie gaat naar stichting HVO Querido die de projecten hiermee ondersteunt.

Meer informatie over de organisatoren en deelnemende restaurants is op de website van Streetsmart te vinden http://www.streetsmart.nl/

Gerelateerde berichten