Mazzo houdt tot het najaar 2017 een grootse zomeruitverkoop. Het restaurant zal daarna plaatsmaken voor een spannend nieuw horeca concept. Tot die tijd geeft Mazzo al haar gasten de kans om afscheid te nemen door middel van een heuse uitverkoop van 35% korting op alle klassiekers.

Afscheidsfeest
Terwijl de zomeruitverkoop deze maand in Nederland van start gaat, zet Mazzo als eerste restaurant haar gehele menu in de uitverkoop. Het restaurant sluit in september na zeven jaar haar deuren en zet door middel van de ‘Grandi Saldi’ een drie maand durende afscheidsfeest neer voor al haar trouwe gasten en buurtbewoners. Het nieuwe plan voor Mazzo blijft voorlopig geheim. In aanloop naar de sluiting biedt Mazzo alle klassiekers met een korting van 35% aan.

Ook zal Mazzo tijdens deze drie maanden speciale acties en avonden organiseren. Hiervoor kunnen gasten de social media kanalen in de gaten houden.

Info & reserveringen
Koopjesjagers kunnen vanaf 16h00 hun slag slaan. Reserveren is niet nodig, maar kan via de website www.mazzoamsterdam.nl of 020-3446402.

Gerelateerde berichten