Azië-lover, horeca-freak, roots in het verre Oosten, manager in hart en nieren? Kom dan het super enthousiaste team versterken van Happyhappyjoyjoy East. We zijn namelijk opzoek naar een floormanager!

Wil je meer weten of je CV en motivatie sturen? Stuur dan een mail naar veron@iqcreative.nl


IQ Creative, het bedrijf achter Happyhappyjoyjoy kan het beste omschreven als één groot familiebedrijf en heeft personeel veel te bieden. Door onze transparante werkwijze en inzicht in de gehele bedrijfsvoering is het een perfect tussenstation voor als je ooit je eigen zaak wil beginnen. Maar blijf je liever bij ons, dan zijn er ook binnen het bedrijf ook altijd mogelijkheden om door te groeien, nieuwe kennis op te doen in andere zaken of om met ons andere nieuwe horeca-concepten uit te rollen.

We hopen dat we je nieuwsgierigheid hebben gewekt en dat we binnenkort met jouw bijdrage, ervaring en persoonlijkheid het verschil kunnen maken bij Happyhappyjoyjoy of een van onze andere restaurants. Voor interesse in een functie als bedienend personeel kun je ook mailen naar veron@iqcreative.nl en joost@iqcreative.nl voor openstaande vacatures in de keuken!

Gerelateerde berichten