Envy, gevestigd aan de Amsterdamse Prinsengracht, is geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaakjes die je in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden zoals Rome, Madrid en Barcelona kan vinden. Daar waar in de etalage zulke heerlijke delicatessen staan uitgestald, dat je er niet aan voorbij kan lopen.

Onze gerechten zijn van hoog niveau maar worden geserveerd in een informele setting. Geen traditioneel linnen, geen stijve bediening, geen pretenties, maar een huiselijke, toegankelijke sfeer waar elke Bourgondiër zich thuis voelt.

Er is bij ons geen standaard opgebouwd menu. Geen voor-, hoofd- en nagerechten maar een selectie van verschillende, kleine, bijzondere gerechten om te proeven, delen en ervaren. Onze gasten kiezen zelf wat van de kaart, bestellen misschien wat bij of geven zich volledig over aan chef Floris.

Onze keukencrew bestaat uit zeer getalenteerde en ambitieuze koks, die gezamenlijk hun passie voor koken delen en die eerder afgeremd dan aangespoord moeten worden. Als het aan hen ligt, staan ze het allerliefste de hele dag in de keuken.

Envy is onderdeel van IQ Creative. Dit bedrijf is exploitant van twaalf toonaangevende horecagelegenheden in Amsterdam; Vyne, Supperclub, Supperclub Cruise, Happyhappyjoyjoy, Julius Bar & Grill, Wolf Atelier, Heineken Hoek, Mazzo, Apt. en Hoppa.

Omschrijving functie

Natuurlijk heeft onze toekomstige collega de nodige ervaring en beschikt zij of hij over een overdosis aan motivatie. Maar wat wij echt zoeken is passie. Pure passie. Liefde voor het product en voor het bereiden ervan. Je bent altijd op zoek naar vernieuwende smaakcombinaties en samen met je collega’s bedenk je elke dag nieuwe culinaire orgasmes.

Maar los van die vak-idiotie ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor:

·         Het controleren van de binnengekomen producten en ingrediënten
·         Het dagelijks controleren van ingrediënten op versheid
·         Voorbereidende en afrondende werkzaamheden
·         Het bereiden van gerechten
·         Het werken volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP
·         Het voortdurend streven naar de hoogst mogelijk prestatie, service en gasttevredenheid
Functie eisen

·         Een relevante en voltooide opleiding
·         Meerdere jaren ervaring in de keuken
·         Zelfstandig, flexibel, stressbestendig en een teamplayer
·         Gast- en servicegericht
Wat mag je van ons verwachten?

·         Een marktconform salaris
·         Fulltime dienstverband van 38 uur
·         Goede werksfeer in een collegiaal en informeel team
Ben jij geïnteresseerd om als zelfstandig werkend kok bij Envy aan de slag te gaan? Stuur ons dan je motivatie en C.V.

Gerelateerde berichten