Heel misschien mag je hem wakker maken met een leuke vakantie, maar of hij dat nou echt zo leuk vindt weten wij nog niet zo… In het maandelijkse interview introduceren stellen wij manager Ilja Blaauw (27) aan je voor.

Uit of thuis eten? Uit, ik vind het relaxed om tijdens het eten niet bezig te zijn met werk. Werk en eten gaan niet samen.

Wat is je favoriete restaurant? Kaagman en Kortekaas

Wat is het smerigste wat je ooit hebt gegeten? Krokodil in Australië. Het vlees zelf was niet vies, maar het gerecht.

Voor wat kunnen we je ’s nachts wakker maken? Uhm liever niet… Maar als het echt moet een leuke vakantie dan.

Heb je een guilty pleasure? Ik ben altijd een gamer geweest in mijn vrije tijd. Dat weten mijn collega’s ook wel van mij.

Grootste blunder? Een dienblad met rode wijn, witte wijn en rosé laten vallen op een bruidsjurk nog voor de ceremonie. Maar we hebben ‘m wel schoon gekregen!! Glassex doet wonderen. Maar dat is al een tijdje geleden hoor!

Wat is je beste eigenschap? Ik ben goed met mensen. Ik blijf rustig en wordt niet snel boos en ik kan daardoor mensen goed aansturen terwijl ik wel hun respect behoud.

Wat is jouw geheim voor een goede service? Gemeende service. Mensen die het werkelijk leuk vinden om mensen een leuke tijd te geven. Dat is ook altijd mijn intentie geweest waar vanuit ik werk. Werken met mensen die echt willen leren en beter willen worden en het werk niet alleen als een bijbaantje zien

Wat is het leukste moment dat je met gasten hebt meegemaakt? Dat was met een zanger van Coldplay en zijn vrouw aan de bar! We hebben uren gepraat over van alles en nog wat en het was een heel leuk gesprek. Het hele gesprek wist ik niet wie hij was, tot er iemand binnen kwam lopen en zei: ‘Jij bent toch de zanger van Coldplay?!’ haha

Wat is het gekste verzoek dat je van gasten hebt gekregen? Hmm jeetje… Had iedereen zijn antwoord al klaarliggen? Pfoe… Ik kan me niks voorhouden…

Doel voor de toekomst? Een eigen zaak. Ik weet alleen nog niet zeker of dat een restaurant of een cocktailbar wordt. Waarschijnlijk een restaurant, maar dat is nog niet vast te leggen.

Check het nieuwe menu van Envy hier

Heb je het interview met Chef Floris, sous-chef Niek, Milos, Samuel en manager Job gemist? Check ze hier.

 

Gerelateerde berichten