Ben je net als ons een enorme meat lover? Wees er dan snel bij want tijdens de aankomende workshop zal onze favoriete slager Gertjan Kiers je alles gaat vertellen over kwaliteitsvlees en het bewerken daarvan. Deze editie is het thema ‘lam’.

Op zondag 25 juni tussen 13h en 16h kun je samen met vrienden, meatlovers en andere carnivoren tijdens deze ambachtelijke middag leren hoe je kwaliteitsvlees moet snijden, waarom het zo smaakvol is en welke bereidingen er zijn. Slager Gertjan Kiers legt het haarfijn uit.

Alles wat aan bod komt wordt natuurlijk uiteraard geproefd tijdens de 4-gangenlunch.
De kosten van deze workshop zijn € 39,50 inclusief lunch.

Bestel je tickets hier!

LET OP:
Wij geven geen geld terug op verkochte tickets
De bevestiging per mail is het toegangsticket, de naam van de koper staat bij ons op de reserveringslijst.
De vorige workshop was snel uitverkocht, twijfel dus niet langer en bestel je ticket!

Gerelateerde berichten