Mogen wij even jullie aandacht? Wij willen jullie graag introduceren aan de nieuwe chefs van Envy; Richard Way & Floris van Straalen! De afgelopen weken hebben ze een geheel nieuwe à la carte kaart samengesteld met hun signature dishes.

Een kleine introductie: Richard begint na zijn zelfstandig werkend kok-opleiding bij Le Garage en daarna als sous chef bij Delikeet. Hij vervolgt zijn loopbaan als chef op zeiljacht de Dwinger en werkte daarna 4 jaar bij Envy waarin hij, vóór het vertrek van Michael, als sous chef aan zijn zijde stond. Floris is na zijn opleiding horeca-ondernemer richting het Zuiden gegaan voor een stage bij Oud Sluis*** (waar hij ook zijn voorganger Michael Wolf ontmoette), vertrok toen met sous chef Syrco Bakker naar Sergio Herman’s tweede zaak Pure C* en vervolgde zijn carriere bij Vinkeles* in Amsterdam. Hij kwam uiteindelijk bij Envy terecht als Chef de Parti. Een mooie volgende stap voor beide heren om het stokje van Michael over te nemen en wij zijn natuurlijk heel blij dat zij nu aan het roer van Envy staan!

Gerelateerde berichten