We stellen elke maand een aantal vragen aan iemand van het Envy team. Natuurlijk beginnen we met onze chef Floris (26). Hij kijkt hier heel serieus maar het is de lolbroek in de keuken. Hij heeft sinds kort een nieuw kind (een Miyabi mes) en dames… je krijgt geen beschuitje van hem in de ochtend!

Uit of thuis eten?
Uit!

Wat voor ontbijt zou je maken na een one night stand?
Gepocheerde eieren met Hollandaise

Wat was het eerste sterrenrestaurant waar je hebt gegeten?
Ciel Blue** (Amsterdam) in 2009

Favoriete restaurant?
The Jane** (Antwerpen)

Wat is onmisbaar in jouw keuken?
Lol maken!

Inspiratie?
Uit mijn omgeving en van culinaire tripjes (Lissabon afgelopen jaar en binnenkort Londen)

De trend dit jaar?
Dit jaar zoekt iedereen nog meer naar de oorsprong van producten, ik merk het ook aan mezelf. Ik wil weten waar iets vandaan komt.

Favoriete Envy gerecht op dit moment?
Kreeft met daslook en citruscake

Meest geliefd keukengerei op dit moment?
Ik heb net een nieuw Miyabi mes via Meesterslijpers. Er zitten 3 soorten staal in verwerkt!

Wil je meer weten over Envy? Ga naar www.envy.nl!

Gerelateerde berichten