Op woensdag 23 mei vindt Vertoon plaats in Supperclub Amsterdam. Vertoon is een culturele avond van de Supperclub waar creatieve expressie en excentriciteit worden gebotvierd. Tijdens diner vinden er onorthodoxe acts plaats: van live muziek, dans en toneel, tot aan visuele kunsten.

Vertoon is deze junimaand de host van Theatro: culturele avond gebaseerd op Weimar cabaret periode: eerste donkere jaren na de Eerste Wereld Oorlog in Duitsland. Een initiatief van onafhankelijke theater company ‘olifant take over’ (Robbie Baars en Viktor Ormazabel) samen met twee langdurige vrienden Reverso en Alwin Poiana. Vertoon zal het perfecte moment zijn om deze 20-jarige artistieke vriendschap te vieren! RSVP het fb-evenement voor updates van het kunstprogramma.

Naast het reguliere 5-gangen diner voor €69 (reserveren via www.supperclub.nl) is er een speciale Vertoon aanbieding: 3-gangen voor €35 (reserveren door te bellen naar 020-3446400, codewoord Vertoon). Iedereen is ook welkom voor een drankje (gratis entree)

Gerelateerde berichten